Hemstäd i Orust & Tjörn med omnejd

Hemstäd i Orust och Tjörn med omnejd
Städfixarna väst utför noggrann hemstäd hos kunder i bla Orust och Tjörn.

Genom Städfixarna Väst AB kan du beställa städtjänster för städning en gång i veckan eller varannan vecka. När du bokar hemstädning börjar de alltid med ett hembesök, där de inspekterar hemmet tillsammans med dig och bestämmer vad som behöver göras och hur många timmar det tar. Om det finns särskilda krav på rengöring kommer de också att genomföra inspektioner. Städfixarna Väst börjar med den första rengöringen, som vanligtvis tar 1-2 timmar extra. De har många års omfattande rengöringserfarenhet i hemmiljön och vet hur man gör ett bra jobb för dig. Som kund ansvarar du för rengöringsmedel, dammsugare och annan utrustning. Det betyder att du alltid själv bestämmer vilket material vi ska använda. Därför kommer städarbetet att anpassas efter de unika förutsättningarna och önskemålen för dig och din familj. Detta minskar risken att använda tvättmedel som våra familjemedlemmar kan vara allergiska mot, vilket också innebär att du kan välja om du bara vill använda ekologiska tvättmedel.

Alltid noggrann hemstäd för er

Vi vet alla hur besviken man skulle bli om resultaten av städningen uteblir. Städfixarna fixar verkligen er hemstäd så den blir precis som ni önskar er. De har genom åren sett och läst mycket om hur viktigt det är att vara noggrann.
Kvalitet är något de aldrig tummar på. Det är lika viktigt för dem som för kunderna.

Just nu finns det bra erbjudande på städning i och omkring Tjörn och Orust. Det gäller även Uddevalla, Stenungsund och Ljungskile.
På alla dessa orter erbjuder de även flyttstädning och företagsstäd till oerhört gynnsamma priser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *